Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

UT Lengőkapu

bramki uchylne UT

Az UT típusú gyors áteresztő kapukat arra tervezték, hogy segítsék gyalogosok belépésének ellenőrzését őrzött átjárókban épületeken belül. A szerkezetek képesek együttműködni a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel.

A kapuk fő felhasználási területe a gyalogosforgalom ellenőrzésének segítése repülőtereken (pl. engedéllyel rendelkezők számára fenntartott átjárókban, valamint a gyalogosforgalom irányítása), vasútállomásokon (pl. jegyellenőrzés és a gyalogosforgalom ellenőrzése beléptető pontokon), beléptető pontokon közművek épületeiben, jegyet és díjfizetést ellenőrző pontokon (pl. sportlétesítmények, kiállítások, színházak, mozik), munkahelyek beléptető kapuin és a munkahelyen töltött időt ellenőrző pontokon (pl. erre kijelölt helyek gyárakban és irodákban). A kapuk használhatók még más, műszaki átjárókban lévő rendszerek kiegészítésére vagy mozgáskorlátozottak belépésére.

 

SZÁRNY

A kar szárnya edzett üvegből van. A szárny vastagsága 10 mm. Átlátszó, nem homályos üveg (át nem látszó, valamint homályos üveg is lehetséges).

 

SZERKEZET VÁZA

A szerkezet váza AISI 304 típusú INOX acélból készült, amivel a szerkezetet a talajhoz illesztik.

 

A HÁZ FELSŐ RÉSZE

A ház felső része AISI 304 típusú INOX acélból készült. A ház felnyitása után hozzá lehet férni a kapu belső szerkezetéhez és le, illetve fel lehet szerelni annak oldalsó elemeit.

 

OPTO-ELEKTROMOS ÉRZÉKELŐK

Opto-elektromos érzékelők rendszere (jeladó, vevő), melyek a kapu átjáró szakaszába való egyedi belépés érzékeléséért felelnek.

 

ISMERTETÉS

(1,2). A ház felső része AISI 304 típusú INOX acélból készült. A ház felnyitása után hozzá lehet férni a kapu belső szerkezetéhez és le, illetve fel lehet szerelni annak oldalsó elemeit. (3). 3. A kar szárnya edzett üvegből van. A szárny vastagsága 10 mm. Átlátszó, nem homályos üveg (át nem látszó, valamint homályos üveg is lehetséges). (4). 4. A LED kijelzők piktogramjai, melyeket homályos biztonsági műanyag rögzít, megjelenítik a belépés irányát, a szakasz aktuális státuszát, konfigurációs információkat valamint tájékoztatnak az illetéktelen belépési kísérletekről. (5). 5. Opto-elektromos érzékelők rendszere (jeladó, vevő), melyek a kapu átjáró szakaszába való egyedi belépés érzékeléséért felelnek. (6). 6. Üveg válaszfal edzett üvegből. Az üveg vastagsága 10 mm. Átlátszó, nem homályos üveg (át nem látszó, valamint homályos üveg is lehetséges). (7, 8). A modul mechanizmus háza INOX acélból, úgynevezett rozsdamentes AISI 304 típusból készült. Szétszerelés után lehetővé teszi a működtető szerkezethez és a kapu elektronikus rendszereihez való hozzáférést. (9). A szerkezet váza AISI 304 típusú INOX acélból készült, amivel a szerkezetet a talajhoz illesztik.

karta katalogowaKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A lengőkapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A lengőkapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Típus UT-R/L (jobbos/balos modul)
Tápfeszültség
24 VAC
Maximális árambevitel 130 VA
Maximális árambevitel (zárás be) 5A
Maximális árambevitel (zárás ki) 2A
Árambevitel indításkor 10A
Üzemelési hőmérséklet 0-tól +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet -30-tól +60o C-ig
IP védelem fokozata IP 40
Maximális működési páratartalom 85%
Nettó tömeg 60 kg
Nyitási idő (belépési szakasz szabaddá tétele) <2 mp
Zárási idő (belépési szakasz zárása) <2 mp
A fő ház anyaga INOX AISI
A szerkezet szárnyának vastagsága 10 mm

 

TOP