Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

GT2-170 Gyorskapuk

speed gates GT2-170

A GT2-170 kapuk gyakori alkalmazásra lettek tervezve. Működésük során megbízhatóan segítik a gyalogosforgalom ellenőrzését. Forgalmas területeken is kifogástalan az üzemképességük. A kapuk megbízhatósága abban áll, hogy mind a mozgásérzékelő, mind pedig a beléptető berendezésekkel is kompatibilisek. A GT2-170 átjáró szélessége 90 cm.

 A GT2-170 gyorskapu folyamatosan működés mellett is állandóan üzemképes. Használható olyan őrzött területeken, ahol magas a gyalogosforgalom, és szükséges a személyek mozgásának ellenőrzése. A személyzet mozgását ellenőrző műszaki rendszerekkel és az alkalmazottak beléptetési rendszerével kompatibilis e termékünk.

Felhasználhatósága minden olyan területre kiterjed, ahol fontos ellenőrizni a gyalogosforgalmat, azok mozgását illetve, ahol beléptető rendszerek üzemelnek. Többek között tehát e gyorskapu az alábbi helyszíneken jelenhet meg:

 

 

 

 

 

 1. Vasút- és metróállomások

 2. Repülőterek

 3. Színházak

 4. Múzeumok

 5. Kiállítások

 6. Vásárok

 7. Szórakoztató létesítmények

 8. Határátkelők

 9. Minisztériumok

 10. Állami hivatalok

 11. Sportlétesítmények
 

VIZUÁLIS INFORMÁCIÓ

Vizuális információk azonosítják a forgóvilla karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a forgóvilla az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók, ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

BELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

Vizuális jelzőrendszer jelzi a személyek mozgásának irányát.

 

 

 

 

 

HANGJELZÉS

Illetéktelen áthaladási próbálkozás esetén bekapcsoló hangjelző rendszer.

 

 

 

 

 

MODE – NC (NORMAL CLOSED)

NC üzemmód (úgynevezett "normál esetben lezárt" üzemmód) - a berendezés szárnyai zárva maradnak, mindaddig, míg egy érvényes nyitási jelet nem kapnak (pl. egy kártyaolvasótól, vagy egy érmefogadó egységtől). A külső eszköz jelének fogadása után a szárnyak automatikusan nyitnak, majd az áthaladás megtörténte után bezárnak. Ha nincs érzékelt személyforgalom (mozgásérzékelés), egy bizonyos idő eltelte után a kapu automatikusan visszazár.

 

 

 

MODE – NO (NORMAL OPENED)

NO üzemmód (úgynevezett "normál esetben nyitott" üzemmód) - a berendezés szárnyai alaphelyzetben nyitva vannak. A kapu akkor zár be, ha illetéktelen személy próbel meg az adott belépési ponton átjutni (pl. érvénytelen kártya használata). Ebben az esetben a kapuk hangjelzést is adhatnak (riasztó jelzés). Ha a berendezés mozgást érzékel a szárnyaihoz közel, biztonsági okokból hangjelzést ad ki anélkül, hogy a szárnyak megmozdulnának (lezárnának).

 

 

 

RÁCSUKÓDÁS ELLENI VÉDELEM

Minden berendezést elláttunk egy ún. rácsukódás elleni védelemmel, amely megállítja a szárnyak mozgását és hangjelzést ad, ha akadályt észlel. Az esemény után a szárnyak ismételt mozgása csak akkor válik lehetségessé, ha a berendezés egy másik parancsjelet kap. 

ISMERTETÉS

(1) cover lock protecting against unauthorised persons' access (key lock), (2) lid cover made of stainless steel*, giving access to electronic connectors, (3) housing of sensors system for individual traffic detection within the passageway area, device made of stainless steel*, (4) side housing of the device equipped with LED pictograms, (5) (LED) pictograms defining the possible individual traffic direction in the passageway section (pictogram – green arrow and pictogram – red cross), (6) housing of mechanism made out of stainless steel*, after disassembling, it is possible to access the device's electrical and mechanical parts, (7) individual passageway section made by two modules „MASTER” and „SLAVE”, (8) place for module assembly to the ground and place for control and power supply cabling insertion.

* - steel 1.4301 made in accordance to the European norm EN-10088

catalogue card

GT_katalogusKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A gyorskapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A gyorskapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

 DWG FILE LETÖLTÉSE

Töltse le a képet DWG formátumban!

MÉRETEK

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

MODEL GT2-170-L GT2-170-C GT2-170-R
Power supply voltage 230 V, 50/60 Hz 230 V, 50/60 Hz 230 V, 50/60 Hz
Maximum power consumption 300 W 600 W
300 W
Minimal power consumption 120 W 240 W 120 W
Start-up current consumption 10 A 10 A 10 A
Operation temperature 0 do +50 st. C 0 do +50 st. C 0 do +50 st. C
Storage temperature -30 do +60 st. C -30 do +60 st. C -30 do +60 st. C
IP protection rate IP 40 IP 40 IP 40
Maximum humidity 85 % 85 % 85 %
Net weight ~160 kg ~200 kg ~160 kg
Time of wing open/close operation ~0.6 sec ~0.6 sec ~0.6 sec
Main material INOX AISI 304 INOX AISI 304 INOX AISI 304
Wing clear tempered glass 12 mm clear tempered glass 12 mm clear tempered glass 12 mm

 

TOP