GR1-A/W Lengőkapuk

A forgókapukat gyalogosok őrzött átjárókban(épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének      ellenőrzésére tervezték. A készülékeket gyalogos forgalom ellenőrzését végző és személyeket beléptető  elektronikus rendszerekkel való együttműködésre terveztük kiegészítő eszközként forgókapukhoz olyan átjárókban, ahol nincs szükség szigorú ellenőrzésre, és fontos, hogy széles legyen a közlekedő folyosó. Az  ellenőrző eszközök (pl. leolvasó, nyomógomb, elektronikus ellenőrzés, infravörös távvezérlés) a kapuhoz  illeszthetők. A forgókaput folyamatos működésre terveztük, és sűrű gyalogosforgalmú zónákban is   használhatók. A szerkezet fő felhasználási területe a gyalogosforgalom ellenőrzésének  segítése repülőtereken  (pl. engedéllyel rendelkezők számára fenntartott átjárókban, valamint  a gyalogosforgalom irányítása), vasútállomásokon (pl. jegyellenőrzés és a gyalogosforgalom  ellenőrzése beléptető pontokon), beléptető pontokon közművek épületeiben, jegyet és díjfizetést ellenőrző  pontokon (pl. sportlétesítmények, kiállítások, színházak, mozik), munkahelyek beléptető kapuin és a  munkahelyen töltött időt ellenőrző pontokon (pl. erre kijelölt helyek gyárakban és irodákban).

 

 

ROZETTA

A rozetta hát rögzítőcsavart fed, amelyeket az alapozáshoz rögzítenek.

 

 

 

 

 

 

 

Irányító korlát

A vezető korlát határozza meg az áthaladási zónát. A korlát ASIS 304m (EN 10088) rozsdamentes acélból készül.

 

 

 

 

 

Vezérlőpanel

Vezérlőpanel (a változat a vezérelt készülékek számától függ – 8,6,4 irányító kapcsoló), a ház AISI 304 – EN 10088 rozsdamentes acélból készül. A vezérlőpanelt úgy alakítottuk ki, hogy manuálisan oldja a karok mozgását mindkét áthaladási irányban.

 

 

 

 

 

 

Információs piktogramok

A piktogram információk műanyagból készülnek és alumínium keretekkel szerelik fel őket a karra. A szokásos grafikák tartalma: tilos a belépés, áthaladás jelzése.

 

 

 

230/24V tápegység 

Egyfázisú, biztonsági, szigetelt transzformátor, az EN61558‐2‐6 szerint tervezve és bevizsgálva. A konstrukció modern technológiával készül, és kielégíti az élettartam és megbízhatóság iránt egyre növekvő igényeket. A tápellátás DIN‐sínes felerősítő‐rendszerhez átalakítva (35 mm‐es DIN‐sín).

 

ISMERTETÉS

 

(1) levehető fedél AISI 304 (EN 10088) rozsdamentes acélból, ami alatt hozzá lehet férni az elektromos csatlakozókhoz, (2) elektromos csatlakozók (a karok
„nulla” pozíciójának kalibrálásához, biztosíték), (3) forgó ház AISI 304 (EN 10088) rozsdamentes acélból, (4) lengőkar átlátszó edzett 8 mm vastag üvegből
(GR1‐W típus) vagy hengeres, 25 mm átmérőjű profil, AISI 304 (EN 10088) rozsdamentes acélból (típusa GR1‐A), (5) a szerkezete fel van szerelve karfékkel, motorral, reteszelő mérőrendszerrel a kar pozíciójának ellenőrzéséhez, elektronikus gépegységgel, hangjelzéssel, (6) 4 furattal ellátott rozettával a kapunakaz alaphoz történő rögzítéséhez, (7) elektromos csatlakozóval a tápáramhoz, vezérléssel és visszacsatoló jellel.

 

 KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 A lengőkapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję techniczną

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A lengőkapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

.

MÉRETEK

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség: 24VAC
Maximális teljesítményfelvétel:
60 VA
Legnagyobb áramfelvétel: 2,5 A
Irányítójel: (max. 0.5 mp)
Visszacsatolás jele: 0V
Működési hőmérséklet: - 25o C-tól +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet: - 30o C-tól +60o C-ig
Maximális páratartalom: 10-80%
Működési környezet:  épületeken belül 
IP védelem fokozata: IP 33
Nettó tömeg: 35 kg

TOP