Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

GA2-TM Forgóvilla

A GA2-TM forgóvillák kiváló megoldást nyújtanak a járókelők őrzött átjárókban való személyi ellenőrzésére. A szerkezet együttműködik a gyalogos közlekedés és a személyi beléptetés elektronikus berendezéseivel. A GA2-TM forgóvilla hasznos segítséget nyújt mind bel- és külterületeken is.

A GA2-TM forgóvillák használatával könnyű ellenőrizni a járókelők őrzött átjárókon való áthaladását. A berendezés működése a gyalogosforgalom és beléptetés elektronikus rendszereinek együttműködésében rejlik. Az ellenőrző szerkezetek, úgy, mint a leolvasó, nyomógomb, elektronikus ellenőrzés, infravörös távvezérlés, kiválóan a forgóvillához párosíthatók. A forgóvillákat folyamatos használatra tervezték, így nem okoz gondot számukra a magas gyalogosforgalom sem.

A GA2-TM forgóvilla használata sokrétű, akár repülőtereken, vasútállomásokon, beléptető pontokon, díjfizető zónákban és a munkahelyeken is megállják a helyüket. Minden olyan áthaladó területre kiváló megoldást nyújt, előnye, hogy gyakori használat és sűrű gyalogos közlekedés esetén is maximálisan működik.

 

piktogramy diodoweVIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a forgóvilla karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy aktív a forgóvilla nyitott állapota (lehetetlen a karok forgása). A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók, ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

kontrola wejscia wyjściaBELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A forgóvilla működtető szerkezete fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amelyik mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofaniaA VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁS GÁTLÁSA

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgásával ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramionA KAROK FORGÓ MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

ISMERTETÉS

(1) Felső fedél fekete ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol). Felnyitása után hozzá lehet férni a forgóvilla szerkezetéhez. (2) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá (zár kulccsal). (3) Ház, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból. (4) Informatív piktogramok - a szerkezetnek az egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról (zöld nyíl/vörös kereszt).
(5) A karok csatlakozója és a karok (a szerkezetet fekete ABS-ből készült fedél takarja). (6) A forgóvilla karjai AISI 304 típusú acélból készülnek, fekete fedéllel takarva. A rajzon a zöld nyilak a gyalogos közlekedés irányát (a karok forgásirányát) jelzik, a narancs nyíl a DA (ejtőkaros) funkcióval ellátott forgóvillák karjának ejtési irányát jelzi. (7) A házat az alapozáshoz rögzítő elem.

catalogue cardKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

Pobierz dokumentcję technicznąDWG FÁJL LETÖLTÉSE

Töltse le a képet DWG formátumban!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség 24 VAC
Legnagyobb teljesítményfelvétel 50 VA
Legnagyobb áramfelvétel 2,15 A
Áramfelvétel indításkor  
Üzemi hőmérséklet 0oC-tól - +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet - 30oC-tól +60o C-ig
Üzemi környezet épületen belül és kívül
IP védelem fokozata IP 44
Nettó tömeg 40 kg

TOP