Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

GA2-T Forgóvilla

A GA2-T forgóvillákat arra tervezték, hogy a gyalogosok közlekedését segítsék védett átjárókban, ahol a belépő személyek ellenőrzésére van szükség.  A rendszer működése összhangban van a gyalogosok áthaladás valamint a személyei beléptetés elektronikus berendezéseivel. A GA2-T forgóvilla biztos segítséget nyújt épületeken belül, kültéren és fedél alatt egyaránt.

A GA2-T forgóvillák segítik a gyalogosok őrzött átjárókban való belépésének ellenőrzését. A rendszer együttműködik a gyalogos közlekedés és a személyi beléptetés műszaki berendezéseivel. Az ellenőrző eszközök (pl. leolvasó, nyomógomb, elektronikus ellenőrzés, infravörös távvezérlés) a forgóvillához illeszthetők. A GA2-T forgóvillákat állandó üzemelésre tervezték, ahol magas a gyalogosforgalom.

A berendezést leginkább repülőtereken (pl. engedéllyel rendelkezők számára fenntartott átjárókban, valamint gyalogosforgalom irányítása), vasútállomásokon (pl. jegyellenőrzés és a gyalogosforgalom ellenőrzése beléptető pontokon), beléptető pontokon közművek épületeiben, jegy- és díjfizetést ellenőrző pontokon (pl. sportlétesítmények, kiállítások, színházak, mozik), munkahelyeken belépés és munkaidő ellenőrzésére (pl. erre kijelölt helyek gyárakban és irodákban).

 

 

piktogramy diodoweVIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a forgóvilla karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy aktív a forgóvilla nyitott állapota (lehetetlen a karok forgása). A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók, ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

kontrola wejscia wyjściaBELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A forgóvilla működtető szerkezete fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amelyik mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofaniaA VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁS GÁTLÁSA

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgásával ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramionA KAROK FORGÓ MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

ISMERTETÉS

(1) Felső fedél fekete ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol) készült. Felnyitása után hozzá lehet férni a forgóvilla szerkezetéhez. (2) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá (zár kulccsal). (3) Ház, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból (4) Informatív piktogramok - a szerkezetnek az egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról (zöld nyíl/vörös kereszt).
(5) A karok csatlakozója és a karok (a szerkezetet fekete ABS-ből készült fedél takarja). (6) (6) A forgóvilla karjai AISI 304 típusú acélból készülnek, fekete fedéllel takarva. A rajzon a zöld nyilak a gyalogos közlekedés irányát (a karok forgásirányát) jelzik, a narancs nyíl a DA (ejtőkaros) funkcióval ellátott forgóvillak karjának ejtési irányát jelzi. (7) A házat az alapozáshoz rögzítő elem.

catalogue cardKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

Pobierz dokumentcję technicznąDWG FÁJL LETÖLTÉSE

Töltse le a képet DWG formátumban!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség 24 VAC
Legnagyobb teljesítményfelvétel 50 VA
Legnagyobb áramfelvétel 2,15 A
Áramfelvétel indításkor  
Üzemi hőmérséklet 0oC-tól - +50oC-ig
Tárolási hőmérséklet - 30-tól +60o C-ig
Üzemi környezet épületen belül és kívül
IP védelem fokozata IP 40
Nettó tömeg 40 kg

TOP