Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

GA2-N2 Forgóvilla

A GA2-N2 forgóvillákat úgy alakították ki, hogy a személyek belépésének ellenőrzését maximálisan el tudják végezni. A forgóvilla komplex működése magában foglalja a járókelők közlekedését és azok elektronikus beléptetetését is. A GA2-N forgóvillák alkalmazása kitűnő lehetőséget nyújt több területen is (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt).

A GA2-N2 forgóvillák felszerelése nagyban megkönnyíti a beléptetés folyamatát. A szerkezet az elektronikus rendszerekkel együtt és a gyalogosforgalmat figyelve működik. Bármilyen ellenőrző eszközzel kompatibilis, működése leolvasókkal, nyomógombokkal, elektronikus ellenőrzéssel és infravörös távvezérléssel együtt is kifogástalan.

A GA2-N2 forgóvillák számos helyen alkalmazhatók, ahol bármilyen szempontból szükséges a személyek beléptetésének ellenőrzése. Így repülőtereken, vasútállomásokon, közművek beléptető pontjain, díjfizetéssel párosuló zónákban és egyes munkahelyeken is (pl. gyárakban, irodákban).

 

piktogramy diodoweVIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a forgóvilla karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a forgóvilla az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók, ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

kontrola wejscia wyjściaBELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A forgóvilla működtető szerkezete fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amelyik mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofaniaA VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁS GÁTLÁSA

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgásával ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramionA KAROK FORGÓ MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

ISMERTETÉS

(1) Felső fedél fekete ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol). Felnyitása után hozzá lehet férni a kapu szerkezetéhez. (2) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá (zár kulccsal). (3) Ház, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból (4) Informatív piktogramok – a szerkezetnek az egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról (zöld nyíl/vörös kereszt). (5) A karok csatlakozója és a karok (a szerkezetet fekete ABS-ből készült fedél takarja). (6) A kapu karjai AISI 304 típusú acélból készülnek, fekete fedéllel takarva. A rajzon a zöld nyilak a gyalogos közlekedés irányát (a karok forgásirányát) jelzik, a narancs nyíl a DA (ejtőkaros) funkcióval ellátott kapuk karjának ejtési irányát jelzi. (7) A házat az alapozáshoz rögzítő elem.

catalogue cardKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

Pobierz dokumentcję technicznąDWG FÁJL LETÖLTÉSE

Töltse le a képet DWG formátumban!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség 24 VAC
Legnagyobb teljesítményfelvétel 50 VA
Legnagyobb áramfelvétel 2,15 A
Áramfelvétel indításkor  
Üzemi hőmérséklet 0oC - +50o C
Tárolási hőmérséklet - 30-tól +60o C-ig
Üzemi környezet épületen belül és kívül
IP védelem fokozata IP 44
Nettó tömeg 40 kg

TOP