GA-1 Forgóvilla

 

A GA1 forgóvilla termékcsaládot arra tervezték, hogy segítsék a gyalogosok őrzött átjárókban (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének ellenőrzését. A szerkezetek képesek együttműködni a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel. A forgóvillák fő felhasználási területe a gyalogosforgalom ellenőrzésének segítése repülőtereken (pl. engedéllyel rendelkezők számára fenntartott átjárókban, valamint a gyalogosforgalom irányítása), vasútállomásokon (pl. jegyellenőrzés és a gyalogosforgalom ellenőrzése beléptető pontokon), beléptető pontokon közművek épületeiben, jegyet és díjfizetést ellenőrző pontokon (pl. sportlétesítmények, kiállítások, színházak, mozik), munkahelyek beléptető forgóvilláin és a munkahelyen töltött időt ellenőrző pontokon (pl. erre kijelölt helyek gyárakban és irodákban).

 

A GA1 forgóvilla termékcsaládot arra tervezték, hogy segítsék a gyalogosok őrzött átjárókban (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének ellenőrzését. A szerkezetek képesek együttműködni a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel.

A forgóvillák fő felhasználási területe a gyalogosforgalom ellenőrzésének segítése repülőtereken (pl. engedéllyel rendelkezők számára fenntartott átjárókban, valamint a gyalogosforgalom irányítása), vasútállomásokon (pl. jegyellenőrzés és a gyalogosforgalom ellenőrzése beléptető pontokon), beléptető pontokon közművek épületeiben, jegyet és díjfizetést ellenőrző pontokon (pl. sportlétesítmények, kiállítások, színházak, mozik), munkahelyek beléptető forgóvilláin és a munkahelyen töltött időt ellenőrző pontokon (pl. erre kijelölt helyek gyárakban és irodákban).

 

A GA-1 termékcsalád forgóvillái processzorral vezérelt mechanizmussal vannak ellátva. Miután a processzor áramköre külső eszközről (pl. leolvasó, kapcsoló ill. nyomógomb – 0 V jel) jelet kap és ellenőrzi a karok pozícióját, átveszi a karok zárásának és kioldásának ellenőrzését.

A forgóvilla működtető szerkezetében alkalmazott pontos elektronikus mérési megoldások lehetővé teszik gördülékeny és hatékony működését. A szerkezet visszajelzést küld a rotor működéséről minden egyes áthaladásnál.

A forgóvilla működtető szerkezete kétirányú mechanizmussal van felszerelve, azaz az egyes belépési irányok vezérlőit külön-külön lehet a készülékhez csatlakoztatni. A szerkezet tartalmaz egy olyan mechanizmust, amelyik zárja a rotort az alapiránnyal ellentétes irányban, valamint egy mechanikát a rotor mozgásának segítésére.

A DA forgóvilla változatok ezen kívül fel vannak szerelve egy elektromos mechanizmussal, amelyik feszültségesés vagy egy külső rendszerről (pl. riasztó) érkező jel esetén leeresztik a kart.

catalogue cardKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgóvilla felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

Pobierz dokumentcję technicznąDWG FÁJL LETÖLTÉSE

Töltse le a képet DWG formátumban!

 

Típus

Érték

Tápfeszültség 24 V, 50-60 Hz
Maximális teljesítményfelvétele 2A
Minimális teljesítményfelvétele 0,9A
Üzemi hőmérséklet - 20-tól +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet - 30-tól +60o C-ig
Maximális páratartalom 85%
IP védelem fokozata IP24

 

TOP