Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

GA Forgóvilla

GA2-T Forgóvilla
BŐVEBBEN>

GA2-T Forgóvilla

A GA2-T forgóvillákat arra tervezték, hogy segítsék q gyalogosok őrzött átjárókban (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének ellenőrzését. A szerkezeteket úgy alakították ki, hogy együttműködjenek a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel.

GA2-TM Forgóvilla
BŐVEBBEN>

GA2-TM Forgóvilla

A GA2-TM forgóvillákat arra tervezték, hogy segítsék a gyalogosok őrzött átjárókban (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének ellenőrzését. Az eszközöket úgy alakították ki, hogy együttműködjenek a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel.

GA2-N2 Forgóvilla
BŐVEBBEN>

GA2-N2 Forgóvilla

A GA2-N2 forgóvillákat arra tervezték, hogy segítsék a gyalogosok őrzött átjárókban (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének ellenőrzését. A szerkezeteket úgy alakították ki, hogy együttműködjenek a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel.

GA-1 Forgóvilla
BŐVEBBEN>

GA-1 Forgóvilla

A GA1 forgóvilla termékcsaládot arra tervezték, hogy segítsék a gyalogosok őrzött átjárókban (épületeken belül vagy kültéren, fedél alatt) való belépésének ellenőrzését. A szerkezetek képesek együttműködni a gyalogos közlekedés és személyi beléptetés elektronikus rendszereivel.

TOP