Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

BR2-T Forgókapu

bramki obrotowe BR2T

A BR2-T forgókapu ideális magasságú (derékmagasság), feladata a gyalogos forgalom ellenőrzése. A szerkezet hasznossága mellett esztétikus is, így olyan létesítmények része lehet, amelyek számára fontos a kifinomult, letisztult forma.

A BR2-T működése akkor lép életbe, ha egy külső eszközről parancsjelet kap. A belső retesz 10 másodpercre elektromosan nyílik, míg a kapu zárt/nyitott állapotát a diódás monitoron tekinthetjük meg.

A kapu működéséhez a vízszintes kart a jelzett irányba meg kell lökni. Mindez után a motoros szerkezet automatikusan működésbe lép, lehetővé teszi az áthaladás, letiltja a forgást, egészen addig, míg egy másik parancsjelet nem kap.

Két oldalas működés esetén a kapu mindig arra nyílik, amerre szükséges. A rendszer egy hozzátartozó kapcsolóval külön működtethető, mely a jogosult személy birtokában van. Megszűnő áramellátás vagy külön parancs esetén a készülék karja „leesik”, ami biztosítja a könnyű és gyors áthaladást. Vészhelyzet esetén a kar működtethető egy vészgomb segítségével, ugyanezt a hatást elérve.

 

 

 

ISMERTETÉS

RENDELTETÉS

Derékmagasságú kapu őrzött területek gyalogos forgalmának ellenőrzésére.

A berendezést olyan létesítményekbe terveztük, melyek esztétikus kivitelezésűek, igényes kivitelűek.

HÁZ

A ház 1.4301 (EN 10088) csiszolt rozsdamentes acélból készült. A kapu belső rendszeréhez csak kulccsal zárható záron keresztül lehet hozzáférni. A padlózathoz pl. ragasztott horgonyzással lehet rögzíteni.

MŰKÖDÉSI MÓD

A kétirányú rendszer lehetővé teszi a gyalogos forgalom ellenőrzését mindkét, vagy csak az egyik kiválasztott irányban. A kapu fedelén lévő diódás piktogram mutatja a kapu zárt vagy szabadon mozgatható állapotát. Vörös kereszt – a kapu zárva; zöld nyíl – a kapu nyitva.

A karok elektromechanikus mozgatása megkönnyíti az áthaladást, és segíti a karok automatikus zárását.

VEZÉRLŐRENDSZER

Miután az elektronika egy külső eszközről (feszültségmentes) jelet kap, átveszi a rendszer teljes irányítását, azaz engedélyezi, vagy tiltja a karok mozgását, és az áthaladási ciklus után visszajelzést küld.

A vezérlőrendszer elő van készítve beléptetőrendszerekkel való együttműködésre.

MŰKÖDÉSI ELV

A szerkezet működése engedélyezett azt követően, hogy egy külső eszközről parancsjelet kap.

A belső retesz 10 másodpercre elektromosan nyílik, miközben a kapu zárt/nyitott állapotát a diódás kijelző mutatja.

A szerkezet működésének engedélyezése után (amit a zöld nyíl jelez) a kapu vízszintes karját a jelzett áthaladási irányba meg kell lökni. Miután meglökte a kart, automatikusan működésbe lép a motoros szerkezet; lehetővé teszi az áthaladást és letiltja a forgást, amíg egy másik parancsjelet nem kap.

Abban az esetben, ha a rendszer mindkét irányban működik, a kapu vezérlését végző chip szoftverje tárolja a külső eszközök által adott jelzéseket, és a kapu mindig a megfelelő irányba fordul el. A rendszert egy további kapcsolóval is lehet működtetni, ami a recepciós, biztonsági őr, pénztáros stb. munkahelyén van felszerelve. Ha nincs áramellátás, a készülék karja „leesik”. Ez a funkció vészhelyzetben könnyű áthaladást tesz lehetővé. A leeső kar opció egyéb külső eszközről (nyomógomb, vészjelző gomb) is működtethető.

karta katalogowa BR2-TKATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

MÉRETEK

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség 24VAC
Legnagyobb teljesítményfelvétel
120 VA
Legnagyobb áramfelvétel 5A
Vezérlőjel (max. 1 sec)
Visszacsatolás jele 0V
Működési környezet - 20o-tól +50o C
Tárolási hőmérséklet - 30o-tól +60o C
Környezet relatív páratartalma 10-80%
Üzemi környezet épületeken belül
IP védelmi besorolás 24
Tömeg 72 kg

 

 

TOP