Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

BA3-2-S Forgókapu

bramki obrotowe BA3-2-S

A BA3-2-S forgókapu fontos feladata, hogy működésével segítse az áthaladó gyalogosok belépésének ellenőrzését, épületen belül vagy akár kívül is. Lényeges szempont, hogy a kapu más eszközökkel is kompatibilis, fokozva ezzel a biztonságot. Könnyen együttműködik a gyalogosforgalom és a beléptető rendszerekkel is. Pótolható más ellenőrző eszközökkel is, úgymint: leolvasó, nyomógomb, stb. A forgókapu kiváló megoldást jelent olyan területeken, ahol meglehetősen sok járókelő fordul meg.

A forgókapu fő felhasználási területe a gyalogosforgalom ellenőrzésének segítése repülőtereken, vasútállomásokon, beléptető pontokon közművek épületeiben, jegy- és díjfizetési pontokon, munkahelyek beléptető kapuin. A forgókapu remek kiegészítése ellenőrző rendszereknek, díjbeszedő rendszereknek, a tömegközlekedésnek. Termékeink magas hatékonysággal vannak jelen ezeken a pontokon, alkalmazásuk megkönnyíti a bejutást/áthaladást ezeken a területeken.

 

 

 

piktogramy diodowe

VIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a kapu karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a kapu az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók, illetve forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

 

kontrola wejscia wyjścia

BELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A kaput működtető szerkezet fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amely mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofania

A VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁST GÁTLÓ RENDSZER

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgásával ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramion

A KAROK MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

 

ISMERTETÉS

(1) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá a működtető szerkezethez és az elektronikához (zár kulccsal) (2) fogantyúk a tetőfedél eltávolításához, (3) a fedél háza, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból, (4) a fedél és az oldalsó lábak összekötése, (5) a fedélben lévő szerkezet és a rotor (fekete színű) közötti csatlakozás védőgumija, (6) az eszköz oldalsó lába előkészítve kábelek vezetéséhez a profilban a talajtól a szerkezethez és az elektronikus egységhez, (7) informatív piktogramok – a szerkezetnek az egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról (zöld nyíl jelzi a szerkezet oldását, piros kereszt a rögzítését), (8) rotor karokkal ‐ az eszköz karjai a működtető szerkezethez és a talajhoz csatlakoznak, (9) a rotor karjai kör keresztmetszetű profilból készülnek fekete műanyag kupakokkal a végükön, (10) védelem, hogy személyek a forgókapun belüli tiltott zónába ne léphessenek be, (11) a forgókapu oldalsó lába piktogramokkal, (12) a rotor egy része a talajhoz rögzített csapággyal, (13) talp furatokkal, hogy a lábakat
csavarokkal a talajhoz lehessen rögzíteni, (14) kulccsal zárható kapcsoló a készülék meghatalmazott gépkezelő által történő irányításához.

karta katalogowa KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség: (2x) 24VAC
Maximális teljesítményfelvétel:
(2x) 130 VA
Maximális áramfelvétel: (2x) 5A
Irányító jel: (max. 0.5 sec)
Visszacsatolás jele: 0V
Működési hőmérséklet: - 25o C-tól +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet: - 30o C-tól +60o C-ig
Maximális páratartalom: 10-80%
Működési környezet: épületeken belül és kívül
IP védelem fokozata: IP 44
Nettó tömeg: 560 kg

TOP