Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

BA3-2-I Forgókapu mozgáskorlátozottak számára

bramki obrotowe BA3-2-I

A BA3-2-I forgókapu tervezésekor figyelembe vettük, hogy olyan kapu előállítása szükséges, ami védett átjárókban elősegíti a gyalogosforgalom és azok belépésének ellenőrzését. Működése magas forgalmú területeken is maximálisan megbízható. Egyéb rendszerekkel karöltve is működik, mindez fokozza a biztonságot. Kiegészíthető egyéb ellenőrző eszközökkel: leolvasó, nyomógomb, infravörös távvezérlés, elektronikus ellenőrzés. Folyamatos működése állandó védelmet biztosít.

 A forgókapu használata egyre több helyen van jelen. Népszerűségének kulcsa, hogy egyéb ellenőrző rendszerekkel is kiválóan működik. Segíti a gyalogosforgalmat olyan területeken, ahol fokozottan figyelni kell a járókelők magatartására és épségére. Segíti a forgalom zavartalan áramlását.

 

 

 

 

 

 

 

piktogramy diodoweVIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a kapu karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a kapu az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

 

kontrola wejscia wyjściaBELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A kapu működtető szerkezete fel van szerelve egy olyan szerkezettel, amelyik mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramionA KAROK MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

 

ISMERTETÉS

(1) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá a működtető szerkezethez és az elektronikához (zár kulccsal) (2) fogantyúk a tetőfedél eltávolításához, (3) a fedél háza, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból, (4) a fedél és az oldalsó lábak összekötése, (5) a fedélben lévő szerkezet és a rotor (fekete színű) közötti csatlakozás védőgumija, (6) az eszköz oldalsó lába előkészítve kábelek vezetéséhez a profilban a talajtól a szerkezethez és az elektronikus egységhez, (7) informatív piktogramok - a szerkezetnek az egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról tájékoztatnak; (a zöld nyíl a szerkezet rögzítésének feloldását, a vörös kereszt a rögzítését jelzi), (8) lengőkar tengelyének profilja, (9) a rotor karjai kör keresztmetszetű profilból készülnek fekete műanyag kupakokkal a végükön, (10) védelem, hogy személyek a forgókapun belüli tiltott zónába ne léphessenek be, (11) a forgókapu oldalsó lába piktogramokkal, (12) a rotor egy része a talajhoz rögzített csapággyal, (13) dobogó furatokkal, hogy a lábakat csavarokkal a talajhoz lehessen rögzíteni.

karta katalogowa KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség (2x) ~24 VAC
Maximális teljesítményfelvétel
(2x) 130 VA
Maximális áramfelvétel 5A
Irányító jel (max. 0.5 mp)
Visszacsatolás jele 0V
Üzemi hőmérséklet - 25-től +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet - 30-tól +60o C-ig
Maximális páratartalom 10-80%
Üzemi környezet épületeken belül és kívül
IP védelem fokozata IP 44
Nettó tömeg 280 kg

 

TOP