Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

BA3-2-4 Forgókapu

bramki obrotowe BA3-2-4

A BA3-2-4 forgókapuk elsőszámú feladata, hogy segítse a járókelők őrzött átjárókban zajló belépésének az ellenőrzését. Ezt segíti, hogy a rendszer kompatibilis a gyalogosforgalom és a beléptetés műszaki eszközeivel is. Alkalmazható kül- és beltéren egyaránt. A forgókapuk kiegészíthetők ellenőrző berendezésekkel is, pl. infravörös távvezérléssel. Állandó használat mellett is kimagasló megbízhatóságot nyújtanak, akár olyan területeken is, ahol sűrű a gyalogosközlekedés.

Forgókapukkal a város több pontján találkozhatunk, akár uszodákban, múzeumokban vagy gondoljunk csak a metróállomásokra. A beléptető rendszerek segítésével zavartalan az áthaladás ezeken a bizonyos pontokon. Fontos a biztonság és a megbízhatóság. Egyes munkahelyeken kötelező a „becsekkolás”, ami forgóajtók és ellenőrző rendszerek nélkül lehetetlen lenni. Az illetéktelen személyek áthaladásának megakadályozása kiemelten fontos, akármilyen területről is beszélünk.

 

 

piktogramy diodowe

VIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a kapu karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a kapu az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

 

kontrola wejscia wyjściaBELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A kapu működtető szerkezete fel van szerelve egy olyan szerkezettel, amelyik mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofaniaA VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁST GÁTLÓ RENDSZER

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgásával ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramionA KAROK MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

 

ISMERTETÉS

(1) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá a működtető szerkezethez és az elektronikához (zár kulccsal) (2) fogantyúk a tetőfedél eltávolításához, (3) a fedél háza, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból, (4) a fedél és az oldalsó lábak összekötése, (5) a fedélben lévő szerkezet és a rotor (fekete színű) közötti csatlakozás védőgumija, (6) az eszköz oldalsó lába előkészítve kábelek vezetéséhez a profilban a talajtól a szerkezethez és az elektronikus egységhez, (7) informatív piktogramok – a szerkezetnek az egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról tájékoztatnak (a zöld nyíl a szerkezet rögzítésének feloldását, a vörös kereszt a rögzítését jelzi), (8) rotor; az eszköz karjai a működtető szerkezethez és a talajhoz csatlakoznak, (9) a rotor karjai kör keresztmetszetű profilból készülnek fekete műanyag kupakokkal a végükön, (10) védelem, hogy személyek a forgókapun belüli tiltott zónába ne léphessenek be, (11) a forgókapu oldalsó lába piktogramokkal, (12) a rotor egy része a talajhoz rögzített csapággyal, (13) dobogó furatokkal, hogy a lábakat csavarokkal a talajhoz lehessen rögzíteni.

karta katalogowa KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség (2x) - 24 VAC
Maximális teljesítményfelvétel
(2x) 130 VA
Maximális áramfelvétel (2x) 5A
Irányító jel (max. 0.5 mp)
Visszacsatolás jele 0V
Üzemi hőmérséklet - 25-től +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet - 30-tól +60o C-ig
Maximális páratartalom 10-80%
Üzemi környezet épületeken belül és kívül
IP védelem fokozata IP 44
Nettó tömeg 490 kg

TOP