Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

BA3-1-S Forgókapu

bramki obrotowe BA3-1-S

A BA3-1-S forgókapu az átjárókban elhaladó gyalogosforgalom ellenőrzését hivatott elősegíteni. Tervezésekor kiemelt szerepet kapott, hogy más rendszerekkel együttműködve is hatékonyan tudjon üzemelni. Így a gyalogos közlekedés és a személyi beléptetés elektronikus rendszerei sem jelentenek problémát. A forgókapuhoz egyéb ellenőrző berendezések is illeszthetők: leolvasó, nyomógomb, infravörös távvezérlés). Működése magas gyalogosforgalom esetén is kifogástalan.

A forgókapuk nélkülözhetetlen elemeivé váltak a mindennapoknak. Akár utazás során: repülőtereken, vasútállomásokon, akár szórakozó egységekben, sportlétesítményekben, hivatalokban mind-mind megjelennek. Előnye, hogy más rendszerekkel együttalkalmazva is működnek, így nagy segítséget jelentenek pl. jegy- vagy másmilyen díjbefizetés során. A forgókapuk kiváló lehetőséget nyújtanak a gyalogosforgalom ellenőrzésére. Strapabíróak és üzemképesek, így hosszútávon is magas hatékonysággal üzemelnek.

 

 

 

piktogramy diodowe

VIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTROGAMOK)

Vizuális információk azonosítják a kapu karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a kapu az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról az állapotról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók ill. forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

 

kontrola wejscia wyjścia

BELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A kapu működtető szerkezete fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amelyik mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofania

A VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁST GÁTLÓ RENDSZER

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgással ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramion

A KAROK MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

 

ISMERTETÉS

(1) Zár, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá a szerkezethez és az elektronikához (zár kulccsal) (2) fogantyúk a tetőfedél eltávolításához, (3) a tető háza, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból, (4) a tető és az oldalsó lábak összekötése, (5) a tetőben lévő szerkezet és a rotor (fekete színű) közötti csatlakozás gumi védelme, (6) az eszköz oldalsó lába előkészítve kábelek vezetéséhez a profilban a talajtól a szerkezethez és az elektronikus egységhez, (7) információs piktogramok - a szerkezet egyes irányokba történt rögzítésének állapotáról tájékoztatnak
(zöld nyíl jelzi a szerkezet oldását, piros kereszt a rögzítését), (8) rotor karokkal - az eszköz karjai a működtető szerkezethez és a talajhoz csatlakoznak, (9) a rotor karjai kör keresztmetszetű profilból készülnek fekete műanyag kupakokkal a végükön, (10) védelem, hogy személyek a forgókapun belüli tiltott zónába ne léphessenek be, (11) a forgókapu oldalsó lába piktogramokkal, (12) a rotor egy része a talajhoz rögzített csapággyal, (13) talp furatokkal, hogy a lábakat csavarokkal a talajhoz lehessen rögzíteni, (14) kulccsal zárható kapcsoló a készülék meghatalmazott gépkezelő által történő irányításához.

catalogue card

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję techniczną

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

.

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség: 24VAC
Maximális teljesítményfelvétel:
130 VA
Legnagyobb áramfelvétel: 5A
Irányítójel: (max. 0.5 mp)
Visszacsatolás jele: 0V
Működési hőmérséklet: - 25o C-tól +50o C-ig
Tárolási hőmérséklet: - 30o C-tól +60o C-ig
Maximális páratartalom: 10-80%
Működési környezet:  épületeken belül és kívül
IP védelem fokozata: IP 44
Nettó tömeg: 350 kg

 

TOP