Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

BA3-1-4 Forgókapu

bramki obrotowe BA3-1-4

A BA3-1-4 forgókapukat arra terveztük, hogy segítsék a gyalogosok védett átjárókban való belépésének ellenőrzését, legyen szó akár bel- akár kültéri vagy fedél alatti területről. Az eszközök kialakításánál figyelembe vettük, hogy azok együttműködjenek a gyalogos közlekedés és a személyi beléptetés elektronikus rendszereivel. A forgókapuk akár ellenőrző eszközökkel (pl. leolvasó) is felszerelhetők.  A berendezés magas gyalogosforgalmú területen is megbízhatóan működik.

A BA3-1-4 forgókapu számos területen felhasználható. Alkalmazása több helyen megkönnyíti a mindennapokat.  Egyszerűvé teszi a bejutást olyan helyeken, létesítményekben, ahol fizetni kell vagy jogosultságot kell ellenőrizni.

 A következő intézményekben elterjedt használatuk:

  •  Repülőterek, vasútállomások
  • Közművek beléptető pontjai
  • Sportlétesítmények
  • Kiállítások, vásárok
  • Múzeumok, színházak
  • Gyárak
  • Irodák.

 

 

piktogramy diodowe

VIZUÁLIS INFORMÁCIÓ (PIKTOGRAMOK)

Vizuális információk azonosítják a kapu karjainak szabadon mozgatható vagy rögzített állapotát. A zöld nyíl arról tájékoztat, hogy a kapu az adott irányban szabadon mozgatható. A vörös kereszt arról tájékoztat, hogy a karok a forgalom meghatározott irányába nem mozgathatók, illetve forgathatók, hanem rögzítettek.

 

 

 

 

kontrola wejscia wyjściaBELÉPÉS ÉS KILÉPÉS ELLENŐRZÉSE

A kaput működtető szerkezet fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amely mindkét irányban ellenőrzi a gyalogosforgalmat (az ellenőrzött zónába való belépést és az onnan való távozást). Amennyiben „ütközés” történik a gyalogosforgalomban, a chip emlékszik a váltakozva kapott külső jelekre.

 

 

 

 

blokada cofaniaA VISSZAFELÉ IRÁNYULÓ MOZGÁST GÁTLÓ RENDSZER

A visszafelé irányuló mozgás gátlása letiltja a karoknak a külső vezérlőeszköz által meghatározott irányú forgásával ellentétes irányú forgást.

 

 

 

 

 

wspomoaganie obrotu ramionA KAROK MOZGÁSÁT SEGÍTŐ RENDSZER

A karok forgó mozgását segítő mechanikus rendszer segít a karoknak az alapértelmezett helyzetben, az úgynevezett „rögzített pozícióban” való megállításában.

 

 

 

ISMERTETÉS

(1) Zár, hogy jogosulatlan személyek (zárkulccsal) ne férhessenek hozzá a szerkezethez és az elektronikához, (2) fogantyúk a tetőfedél eltávolításához, (3) a tető háza, a változattól függően AISI 304 acélból, festett vagy horganyzott acélból, (4) a tető és az oldalsó lábak összekötése, (5) a tetőben lévő szerkezet és a (fekete színű) rotor közötti csatlakozás gumi védelme, (6) az eszköz oldalsó lába előkészítve kábelek vezetéséhez a profilban a talajtól a szerkezethez és az elektronikus egységhez, (7) tájékoztató piktogramok - a szerkezet egyes irányokba történő rögzítésének állapotáról tájékoztatnak (a zöld nyíl a szerkezet kioldását, a vörös kereszt a szerkezet rögzítését jelzi), (8) rotor az eszköz karjaival a működtető szerkezethez és a talajhoz csatlakoztatva, (9) a rotor karjai kör keresztmetszetű profilból készülnek fekete műanyag kupakkal a végükön, (10) védelem, hogy a forgókapun belüli tiltott zónába senki se léphessen be, (11) a forgókapu oldalsó lába piktogramokkal, (12) a rotor egy része a talajhoz rögzített csapággyal, (13) dobogó furatokkal, hogy a lábakat csavarokkal a talajhoz lehessen rögzíteni.

karta katalogowa KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a katalógust!

Pobierz dokumentcję technicznąHASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A forgókapu felépítésének részleteiért tanulmányozza a használati útmutatót!

MÉRETEK

wymiary

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Típus Érték
Tápfeszültség 24VAC
Legnagyobb teljesítményfelvétel
130 VA
Legnagyobb áramfelvétel 5A
Irányító jel (max. 0.5 sec)
Visszacsatolás jele 0V
Üzemi hőmérséklet - 25o do +50o C
Tárolási hőmérséklet - 30o do +60o C
Maximális páratartalom 10-80%
Üzemi környezet épületeken belül és kívül
IP-védelem fokozata IP 44
Nettó tömeg 340 kg

bramki obrotowe wysokie BA3-1-4

TOP