Kérjük, nézze meg legújabb termékünket: F sorozatú forgóvillák

Rólunk

A gyártó:

A Gastop Group egyike Európa vezető gyalogosforgalom irányító berendezés gyártóinak. Az általuk gyártott eszközök több száz helyszínen biztosítanak mintegy 150 millió áthaladást évente az EU-ban. Ügyfeleik vezető multinacionális vállalatok, katonai egységek és sportközpontok, beleértve a 2012.-évi Labdarúgó Európa bajnokság helyszíneit és egyéb sportlétesítményeket.

Céljuk, hogy vevőiket a legmagasabb minőségű eszközökkel és szolgáltatásokkal lássák el, mind az értékesítést megelőzően, mind az azt követő tanácsadással. A Gastop Group fejlesztéseit mind a termékei, mind a minőség-ellenőrzés területén a legmagasabb nemzetközi normákhoz igazítja.

A forgalmazó:

Az SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft. 1989.-ben alakult, kezdetben kizárólag számítógépeket, számítástechnikai eszközöket és tartozékokat forgalmazott. Az alapítást követő második évben, az üzletfejlesztés eredményeképpen elindította a bank-, és biztonságtechnikai eszközök és rendszerek forgalmazását, 2010.-től pedig – több más ismert, világszínvonalú gyártó termékének forgalmazása mellett – a Gastop cég kizárólagos képviselete Magyarországon.

Az SMP Zrt. megbízható jelenlétét, eladás utáni támogatását, valamint a termékek és szolgáltatások folyamatos magas szinten tartását a cégvezetés és a bevezetett ISO9001:2008 minőségbiztosítási rendszer garantálja.

TOP